Coaching

Ditt mål kan vara allt från att börja träna, hitta drömjobbet eller våga förändra en svår relation. Kanske vet du exakt vad ditt mål är, men inte riktigt hur du ska komma dit? Eller vet du vägen, men behöver hjälp för att nå fram? Kanske har du ännu ingen aning om vad som är ditt mål, men du vet att du vill förändra något, inom dig själv eller i din situation? Oavsett vilket läge du befinner dig i, så kan en coach vara en ovärderlig hjälp på vägen. Till Lillgård får du komma som du är, och utgå från där du står. Karins mål som coach är att genom frågor och samtal hjälpa dig att fokusera, hitta ditt mål, din väg och det tillstånd där du kan bli den bästa och mest harmoniska versionen av dig själv. Det kommer att handla mycket om att hjälpa dig att sortera vad du tycker och tänker, och att hitta din väg framåt. Alla skulle må bra av att ha en personlig coach och på Lillgård kommer du att mötas av hjärtlighet och värme som hjälper dig att hitta förutsättningarna för att just du ska kunna utvecklas.

Privat coaching

En privat coachingsession anpassas helt efter dina mål, tankar och önskningar. Du välkomnas till en lantlig hemmiljö i lugn atmosfär, och meningen är att det här är en stund och en plats där du kan vara dig själv fullt ut. Du kommer att tas emot av Karin som genom sina frågor vägleder och stöttar dig till att sortera dina tankar, hitta din väg och nå dina mål.

Kurser

Lillgård anordnar regelbundet kurser i personlig utveckling, både på plats och online. En stor fördel med att delta i en kurs är att du får både teoretisk kunskap blandat med praktisk övning, och att gruppen ger möjlighet att reflektera tillsammans både kring oss själva som individer och kring övningarna. Du kommer att få lära dig teoretiska strategier kombinerat med praktiska övningsmoment, som gör att du efter kursen kommer att ha fått både mer kunskap och fler verktyg.

Vad klienter säger

Efter vårt jobb tillsammans med andningsträning, biofeedbackmätningar av min inre stress och din hjälp om hur jag kan tänka och övningar för att tackla och hantera vardagen, så har jag blivit mycket duktigare på att hantera min oro och stress. Jag har mycket lättare att hitta lugnet nu.

Kristine

Det är så spännande med personlig utveckling. Både spännande, lärorikt och lite skrämmande. Men jag vill bara lära mig mer… väntar ivrigt på fortsättningskursen i personlig utveckling!

Ellen

Tack för allt stöd och feedback du ger som hjälper mig att utvecklas, både som ryttare och människa. Jag är glad att just DU är min ridlärare!

Susanne, Ridskoleelev

Kontakta mig för mer information och tidsbokning