Lymfmassage

en avslappnande massage som stärker och hjälper

Vad är Lymfsystemet?

Lymfsystemet – eller det bortglömde systemet som det ibland kallas – är ett flöde i kroppen som arbetar för att transportera bort gifter, överflödig vätska och slaggprodukter. Många har problem med lymfsystemet vilket gör att det naturliga flödet hindras och du kan uppleva att du känner dig tung, svullen, trött, orkeslös, har inflammationer, är stel, lätt får blåmärken, har dålig återhämtningsförmåga och att ditt immunförsvar är svagt. 

 

BEHÖVER JAG LYMFMASSAGE?

Lymfmassage sätter fart på flöde, löser upp blockeringarna och kan då förbättra eller till och med åtgärda dessa problem. Utöver att identifiera något av ovan nämnda symtom är ett test för att se om just ditt lymfsystem behöver lite extra uppmärksamhet och omtanke att nästa gång du tar av dig strumporna se om resåren har lämnat ett märke på dina ben – finns det märken betyder det att ditt lymfsystem kämpar hårt och att du förmodligen kommer att uppleva att du blir piggare, lättare i kroppen, smidigare, mer avslappnad, får mindre smärta, mindre tryck i kroppen och överlag känner ett bättre flöde i din kropp efter en lymfmassage.

 

HUR GÅR EN MASSAGE TILL?

Som vanligt när du kommer till Lillgårds möts du av värme och innerlighet. Behandlingen är avslappnande och består till stor del av strykningar i lymfflödets riktningar, baserat på var stoppen finns i just ditt lymfsystem. Varje behandling är unikt anpassad efter just dina behov och önskningar, men gemensamt är att du alltid ska känna dig välkommen och att behandlingen är en behaglig tid och ett andningsrum för just dig.

Vad klienter säger

Det är så skönt när de ”tunga benen” försvinner och de blir lätta i stället.

Kvinna 53 år, Lymfmassage

Jag har nog aldrig varit så avslappnad som efter en lymfmassagebehandling hos dig.

Maria

Kontakta mig för mer information och tidsbokning