Eteriska oljor

Växter har i alla tider använts som läkemedel, och eteriska oljor baserade på 100% naturliga och växtbaserade råvaror är därför ett fantastiskt hjälpmedel. Olika oljor används för olika resultat, och de används även på olika sätt, vissa kan man äta, andra smörjs på huden. Ytterligare ett mycket effektivt sätt att använda oljorna är genom att dofta på dem. Doft har nämligen en omedelbar påverkan på hjärnan. Det beror på att doft (och smak) är ett kemiskt sinne som har direkt påverkan på hjärnans limbiska system, till skillnad från övriga sinnesintryck som först processas och sorteras innan vi blir medvetna om dem. Därför kan vi påverka både kropp och sinne genom att dofta på de eteriska oljorna. 

Oljorna kan påverka både psykiskt och fysiskt. De kan till exempel lugna, höja humöret, motverka sömnproblem, lindra åkommor, dämpa muskelsmärta, hjälpa immunförsvaret och lindra förkylningssymtom, brännskador, menssmärtor och verka välgörande för din hälsa.

”Jag använder eteriska oljor dagligen, i min verksamhet, på mig själv och på mina familjemedlemmar. Jag använder det mot åkommor och skador, som smaksättning i mat och dryck och för att hjälpa både mentalt och fysiskt.”

Karin Johansson

På Lillgård används eteriska oljor till lite av varje – där de gör nytta helt enkelt. Framförallt används de naturligtvis i Aroma touch-behandlingen, där oljorna står för den största effekten. Men de kan även finnas med i Lymfmassagen, som luftrenare för att skapa väldoft och välmående i hem och under behandlingar eller – om så önskas – som uppiggande smaksättning av citron i vattnet efter massagen.

Oljor

Jag köper alla mina oljor genom DoTerra. Deras oljor är av högsta kvalitet och företaget arbetar även för en bättre och tryggare framtid för leverantörer i utsatta områden runt om i världen. Om du också vill få möjlighet att njuta av oljornas välgörande doft och egenskaper även när du inte är på Lillgårds, finns de att köpa via länken nedan till ett rabatterat pris, jämfört med om ni handlar direkt via deras hemsida.

Är du intresserad av att bli en återkommande kund är du välkommen att höra av dig till mig, så berättar jag om förmånliga alternativ.

Kontakta mig för mer information och tidsbokning